ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр інфраструктури каже, що Львів стане столицею транспортних коридорів з Європи в Україну

|

Сьогодні, 25 квітня, розпочав свою роботу шостий Весняний діловий форум, що є знаковою подією для бізнес-кіл. Обговорення відбуваються за участю представників уряду, Державного агентства залучення інвестицій, міжнародних фінансових організацій, а саме – ЄБРР, НЕФКО, Міжнародної фінансової корпорації, а також українських і закордонних фахівців. Традиційними організаторами заходу є ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз», спільно з ЛМР. Під час участі у панельній дискусії міністр інфраструктури України Максим Бурбак зазначив, що саме Львів приречений стати столицею транспортних коридорів з Європи в Україну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Впевнений, що синергія зусиль і гілок влади, і залучення місцевих органів влади, і приватний бізнес – зможуть вибудувати ту модель приватно-державного співробітництва, щоб максимально використати транзитний потенціал України.

Львову дуже пощастило, бо ви знаходитесь біля кордонів Євросоюзу. Я впевнений, що Львів приречений на те, що він стане столицею усіх транспортних коридорів, які будуть заходи з боку Європи в Україну», – зазначив міністр інфраструктури України Максим Бурбак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *