ОСТАННІ НОВИНИ

Пасажири не можуть отримати гроші за квитки на скасовані рейси «Візз Ейр Україна»

|

Пасажири скасованого рейсу Львів – Тель-Авів компанії «Візз Ейр Україна» не змогли отримати гроші за квитки, як це обіцяла компанія, пишуть Варіанти.

До журналістів звернулись три пасажири одного із скасованих рейсів компанії «Візз Ейр Україна» напрямку Львів – Тель-Авів – Львів із скаргою про те, що у авіакасі їм відмовились повернути гроші за квитки, як це було обіцяно перевізником «Візз Ейр Україна».

«У туристичній фірмі, авіакаса якої замовила для нас квитки у «Візз Ейр Україна», нам сказали, що треба чекати до трьох місяців на повернення грошей. Іншою інформацією вони не володіють, бо у «Візз Ейр Україна» на всі звернення щодо повернення грошей не відповідають, а сама турфірма не може повернути грошей, бо немає таких сум. Також нам відмовились ці гроші зарахувати в рахунок купівлі квитків на рейси інших авіакомпаній», – розповів пан Юрій.

Нагадаємо, 4 квітня авіакомпанія “Візз Ейр Україна” повідомила про те, що відтерміновує відкриття бази у Львові, яке мало відбутися в кінці квітня 2014 року, а також скасовує анонсовані зі Львова рейси у нових шести напрямках.

“З пасажирами, рейси яких скасовані у зв’язку з тимчасовими змінами, контактують представники авіакомпанії. Цим пасажирам пропонують грошову компенсацію в повному обсязі”, – зазначено у прес-релізі “Візз Ейр Україна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *