ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ вкотре на словах погрожує сепаратистам силою

|

Правоохоронці готові силовими методами стабілізувати ситуацію у Донецькій і Луганській областях. Про це йдеться у офіційному зверненні, розміщеному на сайті СБУ, передає Еспресо.TV

«Всупереч рішенню про амністію, у Донецькій та Луганській областях зловмисники, а фактично справжні кримінальні злочинці, продовжують вбивати людей, утримувати адміністративні будівлі, захоплювати заручників і здійснювати звірячі тортури над ними.

При цьому незаконні формування не складають зброю. Більше того, продовжують посилювати свою злочинну діяльність.

Мирні люди регіону перебувають в надзвичайно важкому морально-психологічному стані, не можуть жити і працювати в нормальному режимі, залякані злочинцями і більшою частиною деморалізовані.

Діти не мають можливості спокійно ходити в дитсадки та школи, батьки бояться за їхнє життя і майбутнє.

Вкрай ускладнилася система державного управління. Підприємства працюють з перебоями.

Подібне беззаконня безпосередньо загрожує мирному населенню і цілісності держави.

Мирні люди повинні відмовитися від підтримки озброєних злочинців, не закривати їх собою, відмовитися від будь-якої допомоги злочинцям, дії яких будуть припинятися правоохоронними органами.

Виконуючи рішення Женевських домовленостей, усі незаконні збройні формування та окремі громадяни, які протиправно озброїлися, повинні зупинитися і скласти зброю.

В іншому випадку правоохоронні органи будуть використовувати всі сили, засоби та можливості для припинення злочинних діянь та відновлення законності і громадської безпеки», – йдеться в заяві.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *