ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські військові – у найгарячіших точках на сході України

|

Львівські військовослужбовці зараз перебувають у найгарячіших точках на сході України. Про це сьогодні у Львові заявив виконувач обов’язків міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль. Повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

«Представники частин, які дислокуються на теренах Львівської області, зараз перебувають у найгарячіших точках на сході нашої держави. Мешканці Львівщини можуть пишатися, що в нас є такі унікальні військовослужбовці» – сказав генерал.   

Михайло Коваль подякував командуванню двох вертолітних бригад – з Нового Калинова та Бродів, а також десантникам 80-ої окремої аеромобільної бригади і керівництву 24-ої механізованої бригади. «Вони мужньо і достойно виконують покладене на них завдання», – зазначив він.

В.о міністра оборони України  прибув до Львова, аби зустрітись з міністром національної оборони Республіка Польща Томашем Семоняком. Високопосадовці очолили офіційні делегації оборонних відомств України та Республіки Польща.

Робоча зустріч відбулась на базі Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, під час якої сторони обговорили питання військового співробітництва між двома державами, зокрема плани поглиблення двостороннього партнерства з урахуванням сучасної політичної ситуації в Україні.

Представників українського та польського оборонних відомств у Львові зустріли начальник Львівського гарнізону – начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук,голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех, голова Львівської обласної Ради Петро Колодій. Зокрема, з українською делегацією керівництво області провело перемовини у форматі «віч-на-віч». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *