ОСТАННІ НОВИНИ

Зниклого в Горлівці депутата знайшли мертвим

|

В Сіверському Донці біля Слов’янська знайшли труп чоловіка, схожого на горлівського депутата Володимира Рибака, якого викрали під час мітингу.

Про це на своїй сторінці в «Фейсбук» повідомив  народний депутат Олександр Бригинець, пише Еспресо.TV.

«Небесної сотні додалося – повідомила Горлівська Українська справа. Володимира Рибака – героїчного опозиційного горлівського депутата, що боровся з сепаратистами, якого вкрали з мітинга в Горлівці в п`ятницю, знайшли мертвим в Сіверському Донці біля Слов’янська з рюкзаком піску за спиною і вспоротим животом. Це не фашисти і не сепаратисти…. Це мерзотники, скоти і падаль, яку треба знищувати будь-яким способом разом з їхнім імперським натхненником…. Герої не вмирають!», – написав Бригинець.

За даними видання Gorlovka.ua, труп сплив біля берегів річки Сіверський Донець.

«Сьогодні прийшло орієнтування зі Слов`янська, де був виявлений труп чоловіка, дуже схожого на депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, який був викрадений в Горлівці невідомими людьми в масках. Тіло було виявлено на березі річки Сіверський Донець. Зараз будемо проводити слідство, оскільки раніше було зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.146 КК України «незаконне позбавлення волі або викрадення людини», – розповів начальник Горлівського МУ Андрій Крищенко.

«Його важко було впізнати. Але якби він пролежав у воді ще кілька діб, то впізнати його було б ще важче, тільки по ДНК. Але тіло спливло і його можна опізнати. Швидше за все, його убили 19 квітня. Люди хотіли приховати сліди злочину, вони підготовлені, це не якісь розбійники і наркомани. Що вони з беззбройною людиною зробили, це на їх совісті», – розповів начальник кримінальної міліції Горлівського ГУ Герман Приступа, що працював разом з Рибаком.

За даним фактом проводиться досудове розслідування та вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вбивства.

Нагадаємо, 18 квітня о 15.30  невідомі  викрали, закинувши в машину, депутата міської ради Володимира Рибака, який скинув сепаратиський прапор з міськради Горлівки.

Фото: ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *