ОСТАННІ НОВИНИ

Турчинов: Путін дуже боїться Україну (відео)

|

Завданням президента РФ Володимира Путіна є повна дестабілізація ситуації в Україні, і знищення її незалежності.

Про це в інтерв`ю телеканалу “Україна” заявив в.о. Президента Олександр Турчинов.

” Путін дуже боїться Україну, тому що вона – приклад для інших держав, як народ може сам визначати: яка влада йому до вподоби, а яку він позбавляє своєї довіри. Наш народ вирішив усунути від бюджетних годівниць, правителів, які прокралися”, – зауважив він.

“Завдання Путіна – не просто захопити частину території України, а повністю дестабілізувати ситуацію у нашій країні. Дестабілізація на сході країни – це не лише удар по Донбасу, це  удар по усій Україні. Одним словом, він прагне знищити незалежну Україну – ось таке завдання переслідує режим Путіна”, – заявив Турчинов.

В.о. Президента також вважає, що угоди, підписані в Женеві за результатами переговорів з приводу ситуації в Україні, є лише кроком до мирних переговорів

 «Вони не дали відповіді на багато питань, наприклад, дуже хвилює тема російської окупації, ті провокації, які відбуваються на сході України. Але будь-які переговори краще від війни. Перший крок у напрямку до мирних переговорів був зроблений – РФ довелося визнати незаконність захоплення приміщень і дій озброєних терористів. Наскільки щирі ці заяви – покаже час», – сказав Турчинов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *