ОСТАННІ НОВИНИ

У святкові дні правоохоронці Львівщини переходять на посилений режим

|

Під час святкування Великодніх та травневих свят правоохоронці Львівщини забезпечуватимуть громадських порядок у місті та області у посиленому режимі. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

З метою забезпечення громадського порядку громадян під час масових заходів, пов’язаних зі святкуванням Великодніх свят, Дня міжнародної солідарності трудящих, 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, відзначенням 28-ї роковини Чорнобильської катастрофи та проведенням поминальних днів, правоохоронці Львівщини спільно з активістами будуть скеровувати усі зусилля на забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян.

Окрім цього, правоохоронці проведуть комплекс оперативно-профілактичних заходів у місцях зосередження криміногенних та соціально небезпечних осіб, зосередивши особливу увагу на перевірці раніше засуджених, психічно хворих і наркозалежних.

«У святкові дні охорону громадського порядку у Львові біля культових споруд та у місцях масового перебування людей забезпечать 392 правоохоронця. На території області з метою недопущення порушень громадського порядку буде задіяно 658 правоохоронців», – повідомив начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Андрій Гребенюк.

Окрім того, 20 квітня, під час святкових богослужінь в усіх церквах міста Львова та області громадський порядок забезпечать 2659 правоохоронців спільно з представниками громадськості.

Правоохоронці застерігають, що вчинення будь-яких правопорушень карається законом. Найчастіше – це дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян тягне за собою накладення штрафу від 51-119 гривень або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням дванадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк п’ятнадцяти діб.

Крім того, просимо водіїв бути уважними на дорогах, не перевищувати швидкість, не сідати за кермо у стані сп’яніння. Адже від такої поведінки залежить безпека не лише Ваша, але й тих, хто Вас оточує. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *