ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура стягнула з двох підприємців 4,5 млн грн. податку

|

Прокуратура Львівської області не дозволила двом підприємствам ухилитись від сплати близько 4,5 млн грн. податку. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Внаслідок представництва прокуратурою області інтересів держави у сфері оподаткування та забезпечення участі в судах в особі органів Державної податкової служби у Львівській області Міністерства доходів і зборів України у квітні 2014 року вдалось запобігти протиправному ухиленню двома господарюючими суб’єктами від сплати податку на додану вартість. Йдеться про суму в розмірі майже 4,5 млн.грн.

Зокрема, за результатами розгляду апеляційних скарг прокуратури Львівської області двом товариствам з обмеженою відповідальністю доведеться сплатити державному бюджету податок на додану вартість в сумі майже 3 млн 379 тис. грн та понад 1 млн грн.. відповідно.

Оскільки постановою Львівського апеляційного адміністративного суду позовні вимоги прокурора задоволено, а постанови судів першої інстанції, якими скасовано податкові повідомлення-рішення про визначення сум донарахування скасовані. Водночас у задоволені позовних вимог суб’єктів господарювання до податкових органів відмовлено. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *