ОСТАННІ НОВИНИ

Українській армії люди перерахували вже майже 103 млн грн.

|

Станом на 17 квітня в рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже більше 102,7 мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МОН України.

З цієї суми 97 мільйонів гривень — грошові перекази на матеріально-технічне, решта — на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 24 мільйони 593 тисячі гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 79,2 тисячі доларів США та 32,8 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 39,6 тисячі доларів США (гривневий еквівалент — 447 тисяч гривень) та 16,4 тисячі євро (гривневий еквівалент — 249,2 тисячі грн).

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції «Підтримай Українську армію» та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *