ОСТАННІ НОВИНИ

Злочинну компанію Януковичу склали Пшонка і Захарченко (відео)

|

Відсторонений від посади президента Віктор Янукович просить військовослужбовців України не виконувати ” злочинні накази” , не стріляти в український народ.

Про це він заявив у своєму виступі в Ростові на Дону в неділю ввечері.

“Як головнокомандувач хотів би звернутися до МВС, СБУ – Не виконуйте злочинні накази. Не стріляйте в народ: вам цього не пробачать”, – заявив Віктор Янукович, звертаючись до силовиків.

Янукович заявив, що нова влада України буде нести кримінальну відповідальність.

Україна однією ногою вступила у громадянську війну, заявив Янукович.

Він вважає, що для України “важливі не якнайшвидші вибори, а широкий діалог”.

“США несуть свою частку відповідальності за розв`язування в Україні громадянської війни, вони грубо втручаються в події, вказують що робити”, – зазначив він.

Українські силовики прийняли рішення про спецоперацію на сході України після зустрічі з директором ЦРУ, заявив Янукович. За його словами, США безпосередньо причетні до подій в Україні, вони діяли через свої дипломатичні можливості, а також спецслужби.

“Директор ЦРУ Бреннан фактично санкціонував застосування зброї і спровокував кровопролиття в Україні” , – сказав Янукович.

“Країна невблаганно рухається до банкрутства” , – зазначив він.

Він підкреслив, що народ України ніколи не прийме диктат, особливо диктат націоналістів, підкреслив Янукович.

Разом з Януковичем під час “заяви” сиділи екс -генпрокурор Віктор Пшонка та екс -глава МВС Віталій Захарченко. Всі троє перебувають у розшуку.

Як відомо, Янукович разом із силовиками організували спецоперацію з метою штурму Майдану. До операції “Бумеранг” та “Хвиля” крім озброєних спецпідрозділів мали приєднатися і кілька бригад військових. Згідно з планами спецоперації, в ній мали взяти участь понад 20 тисяч силовиків. А допомогу в підготовці спецоперації надавав колишній перший заступник ГРУ Російської Федерації.

 

Українська правда за матеріалами ИТАР ТАСС і RT

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *