ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочинається широкомасштабна антитерористична операція із залученням ЗСУ

|

Виконуючий обов´язки президента України Олександр Турчинов оголосив про рішення розпочати широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних Сил України.

Про це він заявив у своєму зверненні до народу України, передає Еспресо.TV.

“Ми робили все, аби уникнути людських жертв. Але ми готові дати відсіч всім спробам вторгнення, дестабілізації та терористичним діям зі зброєю в руках. РНБО прийняла рішення розпочати широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних Сил України. Ми не дамо Росії повторити кримський сценарій у східному регіоні України”, – заявив Турчинов.

Також він пообіцяв не карати тих, хто складе зброю і покине захоплені адміністративні приміщення до ранку понеділка. В підписаному Указі він дав гарантії незастосування проти них відповідного покарання за вчинені дії.

«Ми готові розглядати питання суттєвого розширення повноважень регіонів та широкої реформи місцевого самоврядування, а також оновлення влади на місцях. Але кожен, хто на підтримку агресорів та окупантів веде озброєну боротьбу проти нашої країни, не уникне покарання та відповідальності», – зазначив Турчинов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *