ОСТАННІ НОВИНИ

Місто судитиметься за приміщення дитячого танцювального клубу «Романтик»

|

Завтра о 9.00 год в Галицькому районному суді м. Львова (вул. Чоловського, 2) відбудеться судове засідання (суддя – Государський А.В.) щодо оскарження управлінням комунальної власності міста ухвали, якою передбачено приватизацію приміщення дитячого танцювального клубу «Романтик» ГО «Здорова Галичина», що в Парку культури ім. Б Хмельницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Це приміщення має соціальне навантаження. До того ж розташоване воно у парку культури та відпочинку. Тому приватизація способом викупу приміщення дитячого танцювального клубу «Романтик» є недоцільною. Тож ми це оскаржуємо.

Зрештою, як на наш погляд, цим питанням мала б зацікавитись активна громадськість і допомогти відстояти соціально значиму споруду», – каже начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун.

Управління комунальної власності інформує, що суть позову полягає в тому, що ухвала Львівської міської ради №2562 від 18.07.2013 в частині п. 32 додатка до неї, а саме включення «з голосу» до переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу, об’єкту на вул. Болгарській, 4 (орендар ГО «Здорова Галичина») загальною площею 1861,9 кв.м., прийнята з порушенням Регламенту Львівської  міської ради та Програми приватизації майна комунальної власності  м. Львова на 2012-2014 роки.

Враховуючи, що приміщення на вул. Болгарській, 4 використовуються з важливою соціальною функцією, для розвитку підростаючого покоління, виконавчі органи Львівської міської ради вважають за недоцільне приватизацію даного об’єкта.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *