ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі російські агресори можуть вторгнутися на українську землю

|

У ніч з 8 на 9 квітня очікується введення російських військ на материкову частину України. Окрім того, проросійським активістам доручено здійснити “криваві” провокації.

Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй Facebook-сторінці.

“Зокрема, за нашими даними, сьогодні за планом Головного розслідувального управління ГШ ЗС РФ лідерам сепаратистів віддані вказівки в ніч з 8 на 9 квітня організувати “коридор” через державний кордон України для проходження колон військової техніки РФ з російської території”, – сказав він.

“Також сепаратисти отримали наказ організовувати провокації з жертвами в містах регіону. Для того, щоб російська сторона могла це інтерпретувати як “терор української влади проти народу”, – повідомив Тимчук.

“Крім того, координаторами російського ГРУ, що “працюють” в регіоні, дано вказівку сепаратистам застосовувати зброю при спробах звільнити захоплені ними адмінбудівлі”, – додав він.

“За нашими даними, українські правоохоронці та спецслужби зараз вживають необхідних заходів для блокування сепаратистських груп. Держприкордонслужба і Збройні сили України проводять заходи з блокування держкордону і оборони прикордонних районів”, – зазначив Тимчук.

Як відомо, МЗС України заявив, що Росія готує другий етап окупації України.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *