ОСТАННІ НОВИНИ

На території «Арени Львів» з’явиться висаджена Алея Єднання

|

12 квітня о 12:00 год на «Арені Львів» відбудеться товариський матч ультрас ФК «Карпати» та ФК «Динамо». Перед матчем на території багатофункціональної «Арени Львів» буде висаджена Алея Єднання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради. 

Матч єдності вже стає доброю традицією на аренах Державного концерну «Спортивні арени України». Так, цю ініціативу цього разу підтримали київські та львівські ультрас.

Вхід на матч вільний. Всі охочі зможуть потрапити на стадіон з південної сторони, через сектора 26-29.

Перед матчем, об 11:00 год, на території багатофункціональної «Арени Львів» буде висаджена Алея Єднання. Цю ініціативу також підтримали ультрас ФК «Карпати» та ФК «Динамо».

«Мені особливо приємно, що «Арена Львів» живе активним життям. Наші ініціативи підтримали представники влади Львівської області та міста Львова, а також меценати. Я щиро вірю, що спільними зусиллями ми вдихнемо яскраве та активне життя в найкращу арену Львівщини, адже львів’яни заслуговують на цікаве спортивне та культурне життя регіону на арені європейського рівня. Також символічною стане Алея Єднання. Цієї суботи ми посадимо перші дерева, що в майбутньому стануть першопочатком чудового парку та місцем відпочинку», – зазначив генеральний директор ДК «Спортивні арени України» Сергій Сімак.

Після матчу ультрас обох команд та всі охочі пройдуть маршем на арену «Україна», щоби підтримати свої улюблені професійні футбольні клуби в рамках 25 туру Чемпіонату Прем`єр Ліги України ФК «Карпати» – ФК «Динамо». Про це інформує прес-служба ДК «Спортивні арени України».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *