ОСТАННІ НОВИНИ

У лісі знайшли закатованого журналіста-автомайданівця

|

Тіло зниклого напередодні активіста та журналіста Василя Сергієнка знайшли закатованим у лісі в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області. Про це повідомив очільник черкаської обласної організації партії «Свобода» Юрій Ботнар, пише «Прочерк».

За даними Ботнара, Сергієнка знайшли «з пакетом на голові, з ножовими пораненнями та наручниками на руках».

Раніше міліція повідомляла, що у Корсунь-Шевченківському районі на 130 км траси в лісі було виявлено сліди крові та волочіння, які вели до місця скопаного шару ґрунту.

Очікувався приїзд лабораторної групи з Черкас. За даними міліції зниклий був автомайданівцем.

Разом з тим сотник Самооборони Олег Собченко повідомив, що Сергієнка знайшли мертвим у Виграївському лісі, що за 15 кілометрів від міста, пише Gazeta.ua.

“В обід хлопці з місцевої самооборони знайшли місце, що схоже було на свіжовикопану яму. Дочекалися черкаських криміналістів й почали розкопувати місце, прикидане сміттям. Там знайшли тіло чоловіка з повернутим обличчям в землю, на руках – наручники. Хлопці впізнали у ньому зниклого Василя Сергієнка”, – повідомив Собченко.

За його словами, після того, як дістали тіло чоловіка, побачили сліди катувань: у Сергієнка була повністю розбита голова, перебиті коліна, кілька ножових ран в область нирки, ножове поранення в область серця попереду й кілька ножових в серце зі спини, перерізана шия спереду, перерізана потилиця.

“У могилі значна кількість крові, тобто добивали його ще там. Яма викопана була наперед, бо свіжа земля перемішана із сухою”, – повідомив він.

Напередодні ВО Свобода заявила про викрадення у Корсунь-Шевченківському у дворі власного помешкання активіста, журналіста, майданівця Василя Сергієнка. У Свободі його зникнення пов’язують із журналістською діяльністю, зокрема – “серією його статей, що викривають злочинну діяльність одного із місцевих багатіїв-латифундистів “регіонала” Геннадія Бобова”.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *