ОСТАННІ НОВИНИ

Кримчани, які оселилися на Львівщині, у квітні отримають пенсії за місцем фактичного проживання

|

За інформацією департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, станом на сьогодні в області тимчасово розміщено 1407 громадян, з яких половина – неповнолітні діти. Оперативний штаб провів моніторинг проблем соціально-побутового і правового характеру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Проведено обстеження умов тимчасового проживання 266 сімей, у складі яких є неповнолітні діти. З метою продовження соціальних виплат на дітей скеровано 92 запити в ІОЦ Мінпраці, на 9 з яких вже отримано інформацію. Виплату допомоги буде проведено в квітні», – зазначила заступник директора департаменту соціального захисту населення Оксана Яковець.

Також станом на 2 квітня до територіальних управлінь Пенсійного фонду звернулось 79 громадян, яким надано роз’яснення щодо проведення подальшої виплати пенсії за місцем фактичного проживання, з них 74 особи подали заяви для переведення виплати пенсій. 33 пенсіонери вже в квітні отримають пенсії за місцем фактичного проживання на Львівщині.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *