ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» перемогли «Севастополь» - 2:0

|

Львівські “Карпати” у весняній частині чемпіонату зазнали двох поразок підряд, але у сьогоднішньому матчі проти “Севастополя” підопічні Севідова все ж зуміли реабілітуватися перед рідними вболівальниками.

Львів`яни нарешті здобули перемогу. “Нарешті”, тому що у трьох поєдинках весняної частини “зелено-білі” демонстрували красивий футбол, а головне виглядали краще за своїх суперників, повідомляє football24.ua.

Щодо самого матчу, то команди досить активно розпочали це протистояння, і на 18 хвилині Бохашвілі відкрив рахунок. Підопічні Севідова діяли більш небезпечно та більше володіли м`ячем, повністю переважаючи севастопольців. Згодом гості зуміли дещо вирівняти гру, але відібрати у “карпатівців” ініціативу ніяк не вдавалося.

Така гра тривала весь другий тайм. Кримчани намагалися підловити суперників на контратаці, і вже здавалося, що їм таки вдасться здобути нічию. Але на 84 хвилині Гладкий забив ще один гол, що розв`язало руки “зелено-білим” та дозволило перевести подих Севідову. У підсумку все завершилося впевненою та заслуженою перемогою “Карпат” з рахунком 2:0.

Окремо варто згадати про вболівальників обох команд, яких було багато на “Україні”, і які активно підтримували своїх улюбленців та єдність нашої держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *