ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський центр зайнятості просять допомогти з працевлаштуванням кримчан

|

Львівський міський центр зайнятості звертається до громадськості Львова щодо сприяння у працевлаштуванні громадян, що прибули з АР Крим та м. Севастополь. Про це Львывському порталу повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

До Львівського міського центру зайнятості щодня звертаються кримчани, котрі тимчасово переселилися до Львова. На сьогоднішній день на обліку перебувають люди, які володіють такими професіями та спеціальностями: секретар керівника, перекладач (німецька мова), продавець непродовольчих товарів, консультант з маркетингу, бармен, бухгалтер, касир, менеджер зі збуту, охоронник, оператор заправних станцій, спеціаліст державної служби, економіст, еколог, художник, практичний психолог, інженер-будівельник, електромонтер з випробувань та вимірювань, тренер-викладач (спортивної школи, секції).

Оскільки у працівників служби зайнятості виникли проблеми з працевлаштуванням цих громадян на наявні вакансії, вони просять соціально-відповідальний бізнес Львова, підприємства, установи, організації розглянути можливість працевлаштування згаданих осіб.

З пропозиціями Львівський міський центр зайнятості просить звертатися до фахівців служби:

Криницька Марія Іванівна – н ачальник відділу інформаційної роботи з роботодавцями. Контактний телефон 245-79-92;

Козак Галина Іванівна – начальник відділу надання послуг роботодавцям. Контактний телефон 244-59-74, 244-59-91;

вул.Кн.Ольги 122, м.Львів, 79060, тел./факс (032) 264-38-38,

E-mail: [email protected] Web:http://www.rec.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *