ОСТАННІ НОВИНИ

Сотник Парасюк розповів, що думають активісти Майдану про Авакова та Білого

|

Сотник Майдану Володимир Парасюк виклав своє бачення щодо сьогоднішніх подій біля Верховної Ради, пояснив, яке у нього ставлення до загиблого активіста «Правого сектору» Сашка Білого та розповів чому він за відставку міністра внутрішніх справ Авакова. Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Сьогодні було проанонсоване Позачергове Віче. Мене попросили перепостити цю інформацію, що я і зробив. Головним меседжем Віче мала бути люстрація, що не дивно, адже прийняття відповідного закону ми сьогодні вимагали під стінами ВР.

В ході віче основний акцент змістився на загибель Сашка Білого і вимогу відправити Авакова у відставку. Колона мітингувальників рушила під ВР.

Зараз я перебуваю біля Верховної Ради, що ви могли бачити з моїх фото. Тут є Правий сектор, підійшло багато киян. Ситуація виглядає наступним чином: в більшості люди вимагають відставки Авакова, але з різних причин. Правий сектор через смерть О. Музичка, одні люди через здачу Криму, інші вважають, що МВС не бореться з сепаратизмом…

Стосовно моєї присутності біля ВР. Фото я виклав суто з інформативною метою, оскільки журналістів наразі не видно.

Чи я підтримую дії Правого сектору? Ні, не підтримую. Сашко Білий був людиною неоднозначною. Якби він був живий, я б мабуть запитав, чи був він на Майдані, коли вбивали людей? Бо ходити з автоматом в Рівному – це не прояв героїзму. Але Сашка вже нема і тепер лише Бог йому суддя. В цій ситуації моя позиція наступна: Провести ЧЕСНЕ розслідування і покарати справжніх винних.

Стосовно відставки Авакова. Я за його відставку. Пояснюю чому: в той час, коли в країні розгул сепаратизму і не покараний жоден з винуватців вбивств Небесної сотні, коли казнокради і корупціонери далі спокійно живуть і працюють, арешт Музичка, як на мене, не був найпріоритетнішим.

Дуже не люблю риторики про те, що ми робимо інформаційний привід для російських ЗМІ, але виглядає так, що Аваков зробив не меншу послугу Кісельову, а може і більшу, ніж Мірошниченко в НТКУ. Якщо Правий сектор буде воювати з міліцією, це виллється в тони пропаганди про “злосних бєндєровцев”.

Тому, думаю, відставка Авакова трохи б втихомирила пристрасті.

Отож, я не є членом Правого сектора і не підтримую їхніх дії, але я за відставку Авакова, бо погодьтесь, є за що.
Я тішусь, що він почав люструвати своє міністерство, але я не розумію, чому винні не покарані, чому всякі Жиліни і Топази досі на волі, чому в нас розвелось стільки сепаратистів, чому вчасно не арештували Аксьонова і компанію, а дозволили їм відколоти Крим? І найголовніше, чому складається враження, що основним ворогом Авакова стає Майдан?

Зараз біля ВР все спокійно і прошу Вас, люди добрі, не розібравшись у ситуації, не лити на мене вагон лайна», – написав Volodymyr Parasyuk.

 Фото: facebook Volodymyr Parasyuk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *