ОСТАННІ НОВИНИ

Активна громадськість Львова пропонує свого кандидата на головного міліціонера

|

Впродовж останнього часу активні громадяни Львова дискутують над питанням, хто має очолити ГУ МВСУ у Львівській області. Називалося вже чимало прізвищ, однак досі міністр внутрішніх справ Арсен Аваков тримає загадкову паузу й не оголошує призначення.

Відтак посада керівника ГУ МВС у Львівській області залишається вакантною уже більше місяця.

Як стало відомо Львівському порталу, кандидатури на пост головного міліціонера області обговорюються також і в Комітеті Майдану Львівщини. Тим часом в процесі обговорення у соціальних мережах, зокрема у Фейсбук, вимальовується лідер симпатій – Дмитро Загарія.  

Пише відомий журналіст-криміналіст Микола Савельєв на сторінці у Фейсбук: «На сьогодні в лідери неоголошеного «забігу» на посаду начальника ГУ МВСУ у Львівській області в МВС вийшли полковники Дмитро Загарія і Володимир Дитюк. Жодним чином не применшуючи заслуг Володимира Дитюка, який достойно пройшов цей відбір, хочемо відзначити, що на нашу думку, цю посаду мав би посісти все ж Дмитро Дмитрович Загарія. Колишній десантник, прекрасний оперативник, людина, яка отримала важке поранення при затриманні особливо небезпечних злочинців, офіцер, який чесно працюючи в оперативних підрозділах наскрізь корумпованої правоохоронної системи зумів не заплямував себе ЖОДНИМ вчинком, який би дозволив звинуватити його в якійсь політичній заангажованості чи корупційних діяннях. Провівши консультації з низкою нинішніх і колишніх правоохоронців, які на загальну думку є в першу чергу ПРОФЕСІОНАЛАМИ, ми, ініціативна група представників громадських організацій, дійшли до наступного висновку. Ідеальний варіант співпраці на верхівці львівського міліцейського Олімпу міг би виглядати так: Дмитро Загарія – начальник ГУ УМВС у Львівській області, Володимир Дитюк – його перший заступник, начальник міського управління міліції – Сергій Зюбаненко.
Від імені представників ініціативної групи громадських організацій та ініціатив Президент ГО «Центр «Журналістський правозахист», редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *