ОСТАННІ НОВИНИ

Сех змушує чиновників до жорсткої економії

|

Голова Львівської обласної держадміністрації Ірина Сех сьогодні під час сесії ЛОР закликала чиновників максимально економити кошти.

«Нам потрібно максимально обмежити видатки на управлінський апарат – ніяких ремонтів, меблів, нових авто за бюджетні кошти. У сучасних умовах це недопустима розкіш. Усе заощаджене піде на зміцнення обороноздатності держави», – зазначила вона.

Голова ЛОДА також повідомила, що на Львівщині створено Фонд підтримки українського війська. Зокрема, у ЛОДА є перелік екіпірування та обладнання, які гостро потребує військо.

І.Сех також закликала мешканців області допомагати українському війську. З цією метою можна переказати гроші на спеціально створений гривневий рахунок, реквізити якого є на сайті ЛОДА.

Також вона зазначила, що діє Всеукраїнська акція підтримки ЗСУ, в рамках якої можна зателефонувати або вислати смс на номер 565.

«Як відомо, Кабмін виділив на потреби Збройних Сил та Національної гвардії близько 7 млн грн., водночас нардепи пропонують закріпити у державному бюджеті пункт про спрямування 5% ВВП на фінансування армії для повного переозброєння. Після цього, для армії повинно бути передбачено не менше 3% ВВП», – сказала вона.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *