ОСТАННІ НОВИНИ

Внутрішні війська у Львові заявляють, що зброї в них не крали

|

Інформація щодо розкрадання зброї зі складів внутрішніх військ у Львівській області не відповідає дійсності, повідомили Львівському порталу в ГЗГ та ЗМІ Західного ТрК внутрішніх військ.

У деяких ЗМІ з’явилася інформація, що наприкінці лютого зі складів внутрішніх військ у Львівській області було викрадено більше п’яти тисяч автоматів Калашникова, 2741 пістолета Макарова, 123 ручних кулемети, а також 12 реактивних вогнеметів “Джміль”.

Як вже повідомлялось раніше, вночі з 18 на 19 лютого 2014 року було здійснено підпал будівлі військової частини внутрішніх військ 4114, що знаходиться у місті Львові.

Внаслідок пожежі вогонь перекинувся на прилеглі будівлі, в тому числі і на склад озброєння військової частини, який знаходився під охороною як до самої пожежі, так і після неї.

Зброя, боєприпаси та військове технічне майно, яке знаходилось на складі озброєння було знищено пожежею, розкрадання зброї та боєприпасів зі складу не допущено.

За фактом виявлення зброї в ході огляду місця події було відкрито кримінальне провадження №42014140410000007. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прокуратурою Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері проводилась пономерна звірка озброєння згідно обліку. Нестачі зброї та боєприпасів виявлено не було. Кримінальне провадження було закрито.

Крім того, повідомляємо, що реактивні піхотні вогнемети «Джміль» не стоять на озброєнні внутрішніх військ МВС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *