ОСТАННІ НОВИНИ

На дороги Львівщини виділять 58 млн грн

|

На ремонт і будівництво доріг у Львівській області цього року планують виділити майже 58 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

Найбільшу суму коштів перехідних залишків цього року планують залучити на дофінансування видатків по дорожньому спецфонду. Відтак, на проведення ремонту та будівництва доріг у Львівській області у 2014 році буде виділено 57 млн 996 тис. грн.

Таку пропозицію Департаменту фінансів Львівської ОДА щодо спрямування перехідних залишків бюджету області підтримала комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради на своєму засіданні 13 березня.

Також цього року для погашення кредиторської заборгованості бюджетних установ, які фінансуються за кошти обласного бюджету, планують виділити 56,9 млн грн.

Окрім цього, додаткові кошти в сумі 13 млн 265 тис. грн виділять на реалізацію природоохоронних заходів.

Як відзначив голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик, позитивним пунктом в уточненні видатків бюджету області на 2014 рік є збільшення ресурсу бюджету розвитку. Відтак за рахунок залишків спеціального фонду, що утворився на початок 2014 року, планується долучити додатково до бюджету розвитку 1 млн 980 тис. грн.

Загалом загальний обсяг видатків з обласного бюджету на 2014 рік планують збільшити на 233 млн 200 тис. грн.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *