ОСТАННІ НОВИНИ

На першому весняному матчі «Карпат» міліція охоронятиме порядок разом з активістами

|

У суботу, 15 березня о 17:00 на стадіоні «Україна» відбудеться футбольний матч між ФК «Карпати» (Львів) та «Волинь» (Луцьк). Точна кількість уболівальників невідома, адже квитки реалізовуватимуться в день проведення матчу, проте організатори очікують до 10 тисяч поціновувачів футболу.

З метою забезпечення громадського порядку під час футбольного дійства, у приміщенні Львівського міського управління міліції сьогодні, 14 березня, відбулась спільна нарада правоохоронців, громадських активістів та організаторів футбольного матчу, повідомили Львівському порталу у прес – службі Львівського міського управління міліції..

Спокій уболівальників під час проведення футбольного матчу забезпечуватимуть працівники з кожного районного відділу міліції Львова. Половина з них нестиме службу у форменому одязі, решта – у жилетах з написом «Охорона міста». При вході на стадіон стюарди в присутності працівників міліції здійснюватимуть поверхневий огляд речей уболівальників. Такі заходи необхідні для унеможливлення потрапляння до лав глядачів осіб з алкогольними напоями, піротехнічними засобами та іншими забороненими предметами.

Як повідомив голова ГО «Завжди вірні!» Тарас Павлів поряд із правоохоронцями спокій вболівальників охоронятимуть близько 60 осіб з числа молоді.

Заступник начальника міської міліції Андрій Падяк запросив бажаючих долучитись до охорони громадського порядку та взяти участь у спільному інструктажі, який відбудеться за дві години до початку матчу.

«Наша мета – забезпечення охорони громадського порядку на найвищому рівні, – зазначив він. – Тому важливо діяти скоординовано».

Фото: Михайло Дашкович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *