ОСТАННІ НОВИНИ

У Донецьку проросійська гопота забила до смерті учасників мітингу за Україну

|

Проросійські активісти побили до смерті учасників мітингу за єдність України на площі Леніна в Донецьку, повідомляють ЗМІ.

Сьогодні в Донецьку відбувався мітинг за єдність України. Після того, як він був завершений, агресивно налаштовані проросійські активісти кинулися слідом за зникаючими мітингувальниками і почали їх бити, повідомляють «Українські новини».

В результаті бійки багато людей отримали травми. Люди спішно залишали площу Леніна із закривавленими обличчями.

Міліція намагалась припинити бійку, однак проросійські активісти фактично безперешкодно продовжили агресивну лінію поведінки.

Проросійські гопники досі ходять з георгіївськими стрічками. Деякі озброєні палицями…

Як повідомляють Новости Донбаса, проукраїнські активісти виголошували промови про недопустимість війни та єдність країни, співали гімн, вигукували «Слава Україні!» та «Героям слава!», проросійські – вигукували «Росія!», «фукали», слухали радянські пісні, кидали яйця, надувні кульки з водою та петарди в бік опонентів.

Згодом, за прагнення до миру, частину людей з проукраїнського мітингу взяли в облогу проросійські гопники. Тих хто стояв під українськими стягами били, закидували камінням, петардами та вимагали ставати на коліна.

 
 

Станом на 21:41 стало відомо, що одна людина загинула від ножового поранення під час сутичок. Жертвою став 22-річний хлопець, він помер в кареті “швидкої”. 17 осіб звернулося до медиків на місці події, 11 знаходяться в нейрохірургії.

У спільноті Євромайдану повідомляється про двох загиблих у Донецьку. Окрім того стан, ще кількох потерпілих лікарі оцінюють, як вкрай важкий.

Фото: Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *