ОСТАННІ НОВИНИ

На ринку «Привокзальний» відімкнули воду через рейдерство

|

Ринок «Привокзальний» сьогодні зранку відімкнули від водопостачання. «Львіввододоканал» закрутив вентилі із вулиці Городоцької та Горської. 

Свої дії комунальники пояснили «відсутністю на ринку адміністрації – ТзОВ «Привокзальний» ринок», та «загрозою виникнення надзвичайних ситуацій». Нагадаємо, 7 березня із ринку припинила вивіз сміття фірма «AVE», яка мала офіційний договір із ТзОВ «Привокзальний» ринок на надання цієї послуги. Пояснення – самопроголошена адміністрація ринку юридично нелегітимна, відтак, підписувати із нею будь-яких договорів комунальники не можуть.

Нагадаємо, адміністрацію ринку із 26 лютого незаконно блокують невідомі, називаючи себе «Автономним опором», та представники Львівської обласної асоціації Вільних профспілок. За цим фактом прокуратура Франківського району Львова відкрила кримінальне провадження.

Наслідки рейдерського захопленн я та, як наслідок, –  дестабілізації господарської ситуації на ринку вже стурбували селян – мешканців прилеглих до Львова сіл. «Ми мали зустріч із власником ТзОВ «Привокзальний» ринок – Андрієм Каменівським, і він надав нам усі документи, які підтверджують його легітимність, – розповів сільський голова Малехова Володимир Сеньковський. – Зараз ми звернулися до міського голови Львова Андрія Садового, із проханням врегулювати ситуацію у правовому полі і не допустити закриття «Привокзального». Для наших селян це було б справжньою трагедією. Для них торгівля ринку – чи не єдиний спосіб вижити на цьому світі. Люди садять городину, овочі, і живуть із того, що торгують ними. Самі розумієте, зараз вижити на саму лише пенсію неможливо…» Володимир Сеньковський зазначив, що селянам більше немає куди йти. «Хіба продавати те все на вулицях. Але це буде повернення у «дев’яності», до хаосу….»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *