ОСТАННІ НОВИНИ

Силовики Криму нічого не знають про викрадених активістів і журналістів

|

Управління МВС та СБУ Криму та Севастополя нічого не знають про зниклих журналістів і активістів, які були викрадені з КПП на в’їзді в Крим з боку Херсонщини 9 березня. Про це Українській правді повідомили у прес-службах вказаних силових відомств.

Зокрема, співробітники МВС Севастополя запевнили, що до них нікого не привозили і навіть не могли, оскільки люди зникли не на території Криму.

Вони також сказали, що про зниклих нічого не знають і в СБУ, проте сама СБУ у Севастополі жодних коментарів з даного питання не дали.

Разом з тим у головному відділенні МВС Сімферополя сказали, що даним інцидентом займається СБУ Криму, а в СБУ Криму – що шукати зниклих слід в Севастополі.

Як відомо,  напередодні на КПП при в`їзді до Криму з боку Херсонської області були затримані дві групи журналістів та активістів – Катерина Бутко, Олександра Рязанцева, Євген Рахно, Олесь Кромпляс та Олена Максименко.

Після обшуку лише одного з журналістів було відпущено, оскільки за ним приїхав родич на власному авто та з кримською пропискою. Доля інших затриманих невідома, зв’язку з ними не було приблизно з 16:00 год.,  9 березня.

Пізніше з’явилася інформація про те, що трьох затриманих журналістів везуть в СБУ Севастополя, а активісток Автомайдану тримають у лагері Беркуту на тому ж КПП, а пізніше привезуть до Севастополя на базу ЧФ РФ.

Однак зранку 10 березня активісти повідомили, що журналістів та активісток Автомайдану у військових комендатурах Севастополя немає.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *