ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош мав у носі кримінальні переслідування з боку Росії

|

Кримінальні справи ніяк не вплинуть на діяльність лідера “Правого Сектору” Дмитра Яроша, повідомив представник ПС Андрій Тарасенко. Про це він повідомив журналістам під час сьогоднішньої прес-конференції, передає УНН.

“Кримінальні справи ніяк не вплинуть на діяльність Яроша, – повідомив представник Правого Сектору Андрій Тарасенко. – Дмитро Ярош знаходиться тут і не збирається припиняти боротьбу”.

Відповідаючи на питання, чи веде “Правий сектор” якусь роз`яснювальну роботу через “інформвійну, яку ведуть проти ПС російські ЗМІ”, Андрій Тарасенко відповів: “Поруч зі мною сидить киянин, єврей. Пресс-секретар у нас – москвич, росіянин”.

“Я вам отвечу на русском языке, чтобы поняли все. У меня в Бабьем Яру в войну семь человек осталось. Как вы думаете, я поддержал бы нацистское движение?” – відповів представник ПС Борислав Береза.

На запитання ж, чому Дмитро Ярош не увійшов до нового уряду, представники ПС відповіли: “З Правим сектором сьогодні асоціюють те, що є кращим у українського народу. Ми маємо стати тими, хто приводить до присяги президентів і визначає склад уряду. В широкому розумінні – ми і є народом України. … І не важливо, якої людина національності. Це наша націоналістична позиція”.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *