ОСТАННІ НОВИНИ

Охоронець дачного кооперативу застрелив товариша по чарці

|

До Пустомитівського райвідділу міліції звернувся охоронець місцевого дачного кооперативу. Він повідомив, що на території кооперативу виявив тіло свого знайомого без ознак життя з вогнепальним пораненням. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, повідомили Львівському порталу  у  ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

равоохоронці встановили, що загиблим є 33-річний місцевий мешканець. Вони також з’ясували, що під час розпивання спиртних напоїв сам охоронець кооперативу і вистрелив у свого 33-річного товариша з мисливської рушниці. Від отриманого вогнепального поранення потерпілий помер на місці події.

За словами т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області Сергія Богданова, підозрюваний спочатку не визнавав своєї участі у скоєнні цього злочину. Крім того, чоловік заховав рушницю та давав неправдиві покази.

«Після того, як правоохоронці знайшли та вилучили зброю, зловмисник заявив, що смертельне поранення своєму товаришу він завдав внаслідок необережного поводження зі зброєю», – зазначив Сергій Богданов.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *