ОСТАННІ НОВИНИ

Колишній начальник ДАІ Львова сплатить 50 тис. грн. штрафу

|

Сьогодні, 3 березня, на колишнього начальника ДАІ Львова Богдана Мицака складено адміністративний протокол за використання проблискових маячків без спеціального дозволу на власному автомобілі. Штраф за таке порушення правил дорожнього руху складає 50 тис. грн.

«Автомобіль колишнього очільника ДАІ Львова Богдана Мицака Mitsubishi Pajero, припаркований біля будівлі управління обласного ДАІ на вулиці Перфецького, 19. На ньому встановлені проблискові маячки, за використання яких без дозволу передбачений штраф. За статтею 122/5 Кодексу України про адміністративні правопорушення він складає 50 тис. грн», – розповів Zaxid.Net активіст дорожнього контролю Ярослав Буга.

Також він додав, що Богдан Мицак був на місці і пробував зняти ці маячки, але закінчилось тим, що він зняв лише синю і червону кришки, а маячки залишились всередині.

Водночас, за інформацією журналістів «Головних новин Львова», котрі перебувають на місці, туди прибула слідчо-оперативна група, було складено протокол на Богдана Мицака за використання проблискових маячків без спеціального дозволу.

Нагадаємо, Богдан Мицак – колишній начальник ДАІ Львова, який понад рік провів на лікарняному. Свого часу на його адресу лунали публічні звинувачення у причетності до корупції. Зараз він активно домагається свого поновлення на посаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *