ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада закликала не допустили перетворення Криму в театр воєнних дій

|

На екстреному засіданні сесії Львівської обласної ради, яке відбулось сьогодні, 2 березня, у зв’язку з подіями в Автономній Республіці Крим депутати прийняли звернення до українського народу. «За» це звернення проголосувало 92 депутати.

Текст звернення, наданий прес-службою ЛОР,  подаємо повністю:

«Шановні співвітчизники!

Перемога народу та втеча наскрізь корумпованого маріонеткового узурпатора Януковича відкрили перед Україною шлях до швидких демократичних перетворень і зближення з Європейським Союзом.

Україна заплатила занадто дорогу ціну за падіння межигірської тиранії. Наші полеглі земляки пішли на смерть заради того, щоб Україна, саме вся Україна, мала шанс на гідне майбутнє. За свободу встали громадяни України різних національностей. Серед загиблих Небесної сотні – і українці, і росіяни, і білоруси, і вірмени.

Однак кремлівська кліка, яка  привела свого поплічника до влади, яка контролювала його, яка заохочувала найчорніші корупційні схеми, не змирилася з падінням тиранії. Кремль силою своїх багнетів хоче знову посадити Україні на шию колишнього тирана.

Упродовж останніх кількох днів на суверенну українську територію в Криму здійснюється висадка з’єднань російських військових. Це вторгнення російські ЗМІ подають як “кримську самооборону” або як “невідомих озброєних людей”.

Дорогі брати і сестри!

Протистояння і конфлікти в Україні вигідні лише зовнішнім силам.

Зовнішні сили – це опанована бісами імперіалізму кремлівська кліка, що запланувала підступне вторгнення на українську територію, провокування громадянського конфлікту та наступну гуманітарну катастрофу.

Кремлю необхідний хаос в Україні, він хоче війни і крові. Нам потрібен мир, ми прагнемо мирної праці в демократичній, соціальній та європейській Україні.

Заради майбутнього наших дітей ми, усі громадяни держави, зобов’язані спільними зусиллями зірвати плани путінської воєнщини, не допустити перетворення Криму в театр воєнних дій.

Згуртованість і єдність громадян України на усій території держави – це те, що найбільше необхідно сьогодні.

Нехай у кожного з нас буде непохитне переконання : “В єдності – сила народу!». 

Фото: прес-служба ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *