ОСТАННІ НОВИНИ

Новим головою ЛОДА стала «свободівка» Ірина Сех

|

Виконуючий обов`язки Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов призначив Сех Ірину Ігорівну головою Львівської обласної державної адміністрації.

Відповідний Указ з’явився на офіційному сайті в.о. Президента.

Ірина Сех народилась 20 вересня 1970, у сел Вербівчик, Бродівського району, Львівської області.

З 1977 по 1987 рік — навчання у Бродівській СШ №1, яку закінчила з відзнакою. З 1987 по 1989 рік — навчання у Бродівському педагогічному училищі, яке закінчила з відзнакою. З 1990 по 1994 рік — навчалася у Тернопільському педінституті. Спеціальність — вчитель початкових класів. З 2005 по 2009 рік — навчання на правничому факультеті Львівському національному університеті ім. Івана Франка за спеціальністю правознавство.

Працювала в школах міста Золочева, Бродів. У 1998 році вступила до партії «Свобода», стала помічником народного депутата Олега Тягнибока, працюючи у громадській приймальні.

У 2002 році, у результаті місцевих виборів, «Свобода» отримала представництво у Бродівській районній раді, а Ірина Сех, відповідно, очолила депутатську фракцію партії.

У 2006 році її було обрано депутатом Львівської обласної ради V скликання. Згодом пані Сех переобрали на другий термін, вже до Львівської обласної ради VI скликання, де вона очолила фракцію «Свободи», комісію з питань екології, природних ресурсів та рекреації, низку тимчасових контрольних депутатських комісій. Діяльність депутатки у стінах Львівської обласної ради була досить продуктивною — Ірина Сех відзначилася найбільшою кількістю депутатських звернень і запитів, комісія, яку вона очолювала, була ініціатором найбільшої кількості рішень сесій.[1] Ірина Сех є автором програми профілактики і запобігання поширенню пияцтва серед населення області.

2 березня 2014 року призначена головою Львівської обласної адміністрації (Указ Т.в.о. президента України від 02.03.2014 №212/2014).

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *