ОСТАННІ НОВИНИ

Монумент Слави у Львові нікуди не збираються переносити

|

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради відбулось обговорення доцільності перенесення Монументу Слави, що на вул. Стрийській, у музей «Територія терору». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.  

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що виконавчий комітет планував розглянути це питання у зв’язку із чутками, що групи молодих людей погрожують його знести.

На думку радника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва, це питання не варто піднімати.

«Треба зважати на те, як ми сьогодні виглядаємо чи як нас сьогодні бачать. Тому це питання не варто піднімати в жодному випадку і навіть не варто думати про громадські обговорення чи міські референдуми. Це та ж пожива для різних людей, для провокацій. Зараз найкращим месиджем зі Львова було б те, як ми почали боротися з корупцією, потрібні новини про очищення», – зазначив Василь Косів.

«Ми всі живемо в місті Львові і переймаємося тими чутками, які сьогодні є в різних середовищах. Для того, щоби сьогодні покласти край чуткам, ми вирішили обговорити це публічно на засіданні виконавчого комітету, який є найвищим органом управління, створеним міською радою Львова, для того, щоби зняти будь-які інсинуації та спекуляції стосовно цього питання.

Ми хочемо, щоб всі мешканці сходу і півдня України розуміли, що боротьба із символами не є пріоритетом для Львова. Для нас пріоритетом є боротьба з корупцією, хабарництвом та створення належних умов для розвитку бізнесу і сприяння зростанню добробуту мешканців», – зазначив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *