ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада заборонить діяльність секти Догнала?

|

Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській обласній раді ініціює розгляд на сесії питання про заборону діяльності секти Догнала. Цю пропозицію вніс сьогодні на засіданні президії Львівської обласної ради голова фракції ВО «Свобода» Андрій Холявка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії.

Свободівець пропонує ухвалили звернення до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України щодо перевірки діяльності на території Львівської області та заборони релігійного угруповання, очолюваного іноземним громадянином А. Догналом.

Депутат наголосив, що до Львівської обласної ради зверталися Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський Української Греко-Католицької Церкви, інші представники духовенства і громадськість зі скаргами на незаконну й антидержавну діяльність релігійного угруповання, яке іменує себе “Українська правовірна греко-католицька Церква”.

Андрій Холявка вважає, що Львівська обласна рада має перешкодити спробам посіяти в області релігійну ворожнечу та дестабілізувати конфесійну ситуацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *