ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено конкурс на відзначення кращих працівників музейних закладів Львівщини

|

Сьогодні, 28 лютого, управління культури Львівської міської ради оголошує конкурс на відзначення кращих працівників музейних закладів Львівщини. З метою заохочення та підтримки розвитку музейництва, за професіоналізм, ініціативність, творчість та інноваційність у роботі, кращі працівники львівських музейних закладів будуть відзначені грошовими нагородами до Міжнародного дня музеїв, який відзначають 18 травня на конкурсній основі у восьми номінаціях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Кінцевий термін подання документів до 15 квітня 2014 р. Список номінацій: 1. Збереження музейного фонду. 2. Популяризація фондових збірок 3. Міжнародна діяльність 4. Науково-видавнича діяльність 5. Розвиток музейного маркетингу 6. Впровадження нових форм роботи, інноваційна діяльність музеїв 7. Внесок музею у розвиток міста, популяризація історії та культури Львова 8. Розвиток музею навчального закладу

Розмір премії у кожній номінації – 10 тис. грн. Подані на конкурс пропозиції розглядає конкурсна комісія з відзначення працівників музейних закладів Львова впродовж 20 календарних днів після закінчення кінцевого терміну подачі документів. У складі конкурсної комісії незалежні експерти, голова Асоціації музеїв та галерей Львівщини, представники постійних комісій Львівської міської ради. Перелік переможців конкурсу буде опубліковано на сайті Львівської міської ради.

Довідка

Для участі у конкурсі подаються наступні документи за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, Львівська міська рада, (з поміткою «На відзначення працівників музейних закладів м. Львова» із обов’язковим вказанням номінації).

Заяву на ім’я голови конкурсної комісії (взірець в додатку №1) Анкету кандидата (взірець в додатку №2) Короткий опис діяльності кандидата та додаткові матеріали, які підтверджують результати професійної діяльності у попередньому році (якщо такі є) (взірець в додатку №3). За додатковою інформацією звертатись в управління культури за тел. 2975-861, Оксана Челепіс, к.319, e-mail: [email protected].

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *