ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко подивований з того, що Тимошенко теж іде в президенти

|

Лідер “УДАРу” Віталій Кличко підтвердив свій намір йти на вибори 25 травня й заявив, що лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко також має намір балотуватися.

Про це він повідомив журналістам у Верховній Раді в п`ятницю.

“Я ще багато місяців тому заявив із трибуни Верховної Ради, що я буду балотуватися… Ми не очікували, що ця кампанія буде достроковою, але на сьогоднішній день мої плани не змінилися, і я буду брати участь у президентській кампанії”, – сказав він.

“Позавчора я зв`язався з Юлією Тимошенко. Вона також висловила свою думку, що вона хоче балотуватися й брати участь у президентській кампанії 25 травня”, – повідомив Кличко.

Коментуючи репліку про те, що, фактично, Кличко стає конкурентом Тимошенко, лідер “УДАРу” сказав:

“Я не бачу нічого поганого, але дуже дивно буде виглядати, якщо опозиційні сили будуть конкурувати. І я сподіваюся, що якщо ця конкуренція буде, то вона буде чесною, прозорою й за європейськими сучасними принципами”.

При цьому Кличко зазначив, що, як правило, виборчі кампанії проводяться “із брудними технологіями й використанням чорного піару”.

“Правила з використанням адміністративного ресурсу, різних технологій не можна назвати чесними… Якщо братимуть участь у президентських виборах представники опозиційних сил, я впевнений, що найголовніше – щоб була чесна конкуренція й чесний підрахунок голосів”, – уважає він.

Лідер “УДАРу” також підкреслив, що рішення Тимошенко балотуватися на пост президента для нього було несподіваним.

“Вона ніде не заявляла про це, але в розмові вона підтвердила”, – додав Кличко.

Дострокові президентські вибори в Україні призначені на 25 травня.

Інтерфакс-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *