ОСТАННІ НОВИНИ

Українські грузини закликають світових лідерів зберегти цілісність України

|

Грузини, що проживають в Україні, виступили із зверненням стосовно нинішніх подій в Україні, зокрема ситуації у Криму. Грузинська нація сама є жертвою порушення територіальної цілісності країни і добре усвідомлює наслідки таких процесів, йдеться у зверненні.

Текст звернення подаємо повністю:

«Ми, грузини, які проживаємо в Україні, напружено спостерігаємо за подіями, що відбуваються в Україні. Ситуація, яка сталася, викликає біль та жалобу в наших серцях.

В Україні проживає здібний, толерантний, миролюбивий і трудолюбивий народ, який підступно зрадила їхня влада і спробувала відібрати у них перспективу щасливого майбутнього. Народ власними зусиллями скинув владу, і тепер розпочинає будувати гідне майбутнє. В цей час проявляється сепаратизм, спровокований ззовні.

Відтак ми, грузини, прийняли рішення звернутися з відкритим листом до світових лідерів та до тих фахівців, які задіяні у процеси врегулювання ситуації в Україні:

Ситуація є доволі складною і потребує правильної оцінки. Територіальна цілісність України не має бути поставленою під сумнів. Оскільки ми самі є жертвами порушення територіальної цілісності і добре усвідомлюємо наслідки таких процесів. Обов`язковим є діалог, аби уникнути дестабілізації ситуації. Ми найбільше побоюємося, щоби не сталося протистояння поміж людьми і не відбулося зазіхання на співжиття єдиного українського народу.

Маємо надію, що це звернення, разом з іншими аналогічними, отримає правильну оцінку та відповідну реакцію». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *