ОСТАННІ НОВИНИ

Загарбники парламенту Криму вимагають референдум про незалежність – російські ЗМІ

|

Невідомі озброєні особи, які захопили будівлі Верховної Ради АРК і Ради міністрів АРК, вимагають проведення референдуму про незалежність Криму, пишуть російські ЗМІ

«Ведомостям» вдалося запитати загарбників, перекрикуючись через заблоковані двері, навіщо вони пішли на такий крок. У відповідь ті заявили, що вимагають проведення всекримського референдуму, щоб народ сам вирішив, бути йому з Москвою чи з Києвом», – пише видання «Известия».

За інформацією очевидців, 27 лютого близько 5 ранку за кримським часом у будівлю Верховної Ради проникли 10-11 людей зі зброєю і якимись мішками. Вони захопили наряд озброєної міліції, який чергував всередині, і через деякий час відпустили їх, навіть не відібравши зброю, а самі залишилися, повідомляє видання.

За його інформацією, навколо урядової будівлі люди всю ніч палили вогнища, ближче до ранку приїхав «Камаз», завантажений металобрухтом, з якого присутні почали зводити барикади. На них пішли і будматеріали, які притягли з розташованої поблизу церкви св. Олександра Невського, де йде ремонт.

«Зараз йдуть переговори між загарбниками і кримськими політиками, – каже прес-секретар української партії «Руська єдність» Катерина Полончук. – Народ закликають зберігати спокій і, про всяк випадок, залишатися за можливості вдома».

Як повідомляв сайт «Крим.Коментарі», сьогодні вночі невідомі зі зброєю захопили Раду міністрів і Верховну Раду Криму.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *