ОСТАННІ НОВИНИ

Що відбувається в Криму? Пряма трансляція

|

Сьогодні невідомі захопили будівлю уряду і парламенту Криму. Приміщення зайняли озброєні люди в уніформі без розпізнавальних знаків, яких назвали «самообороною російськомовних».

Прапор Росії поставлений над будівлями Ради міністрів і парламенту Криму замість прапора України, поруч з триколором як і раніше майорить прапор Автономної республіки Крим.

Міліціонери перекрили квартал, в якому знаходиться будинок уряду, не можна підходити до будівлі ближче, ніж на 150 метрів.

Журналістам, які перебувають перед будівлею кримського парламенту, вдалося впритул підійти до дверей будівлі.

Як передає кореспондент “Крим.Коментарі” із місця подій, журналісти спробували вивести на розмову захопників.

Через розбите скло вони стали запитувати, які вимоги тих, хто перебуває усередині будівлі.

У відповідь у їхній бік полетіла світлошумова граната – вона вибухнула усередині будівлі.

За попередньою інформацією, потерпілих немає. Міліція вивела пресу за межі оточення.

Водночас журналіст Осман Пашаєв повідомив у Фейсбуку: “У будівлю ВР Криму пустили тільки російські ЗМІ, коли підійшли кримські журналісти – підірвали світлошумову (гранату)».

 

Веде трансляцію з місця подій телеканал ATR.

Також відомо, що колона з семи бронетранспортерів без розпізнавальних знаків, які рухались в сторону Сімферополя, розвернулись і тепер рухаються у зворотньому напрямку, повідомляє tvi.

За інформацією агентства “Інтерфакс-Україна” БТРи зупинились біля поста ДАІ неподалік від с. Укромне. “Люди, які в них знаходились, повідомили, що в них планові навчання. Після спілкування з даївцями, вони розвернулись і рушили в зворотньому напрямку”, – розповів агенції очевидець з місця події.

За інформацією начальника управління інформаційної політики Ради Міністрів Криму Віолети Лісіної, БТРи під Сімферополь пригнав Чорноморський флот РФ. Але пояснити дислокацію бронетранспортерів у прес-службі ЧФ РФ не змогли, повідомляють “Крим. Коментарі“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *