ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі Львів патрулювали близько тисячі людей

|

Сьогодні вночі місто патрулювали активісти, працівники міліції, ДАІ. Долучались також активісти з Автомайдану, велопатрулі. Загалом до патрулювання було залучено більше 1 тис осіб, з них 174 працівники міліції, також 63 велогрупи, 146 автомобілів, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛМР.

«Вночі надзвичайних ситуацій в районі не зафіксовано. Автопатруль зупиняв одного водія, який був за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Загалом вночі патрулювало більше 100 осіб, 5 машин активістів та 6 машин Автомайдану. Долучилось 20 працівників міліції, 15 осіб велопатруля», – розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

«Сьогодні вночі район патрулювало 140 громадян, 62 працівники міліції, з яких 30 з транспортної міліції. Було задіяно 2 автопатрулі та 1 велобригаду з 5 осіб. Було виявлено компанію людей, які мали зброю, про що одразу повідомлено міліцію», – зазначили у Франківській районній адміністрації.

«У Шевченківському районі ситуація вночі була спокійна. У патрулюванні взяло участь 108 активістів, 26 працівників міліції. Також були і мобільні групи 7 автопатрулів та 12 велосипедистів», – розповіли у Шевченківській районній адміністрації.

Сихівський район вночі патрулювали 255 людей, серед них 177 піших патрульних, 11 осіб велопартуля, 37 машин автопатруля.

«Вночі охороняли район 24 працівники районного відділку міліції, також працювали 4 дільничні пункти міліції. Виявила ініціативу також охоронна фірма, працівники якої патрулювали на 2 автомобілях. За ніч виявили 2 водіїв, які керували автомобілем в нетверезому стані, було затримано та передано в райвідділ міліції осіб, які намагались викрасти кольорові метали. Також на вул. Сихівській, 22 виявили продаж алкоголю», – зазначила Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

За словами Івана Лозинського, ніч пройшла спокійно і в Личаківському районі міста. Вночі вулиці патрулювали 2 міліцейські машини, а також вело- та автопатруль, загалом близько ста осіб. 

«За минулу ніч в Залізничному районі міста було виявлено 2 факти продажу алкоголю після 18:00 год, невідомими особами було розбито кіоск, група автопатрулювання скерована на місце. Загалом порядок в районі охороняли 72 громадян, 13 працівників МВС, 6 авто та 12 велопатрульних груп», – зазначили у Залізничній районній адміністрації.

За інформацією Координаційного штабу, загалом вночі в місті зафіксовано 6 випадків продажу алкоголю.

Фото: ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *