ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді дружина зарізала чоловіка під час застілля

|

Червоноградські правоохоронці затримали жінку, яка вбила свого чоловіка під час застілля. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

У Червоноградський міський відділ міліції надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що у одній з квартир міста Соснівка виявлено тіло 53-річного місцевого мешканця з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень.

«Ми встановили, що подружжя перебувало у гостях у своєї знайомої з якою розпивали спиртні напої. Згодом між чоловіком та жінкою виник словесний конфлікт у ході якого жінка завдала ножем три удари в спину чоловікові», – повідомив начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області  полковник міліції Володимир Калиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Правоохоронці повідомили жінку про підозру у вчиненні злочину.

Відносно правопорушниці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Окрім цього правоохоронці проводять окрему перевірку стосовно власниці квартири, де було здійснено вбивство. У жінки яка зловживала спиртними напоями є трьохрічна дитина.

«В даній квартирі повна антисанітарія, дитина зовсім не доглянута. На даний час по цьому факту проводиться окрема перевірка», – повідомила ст. оперуповноважений СКМСД Червоноградського МВ майор міліції Ірина Панасюк.

Фото: shutterstock.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *