ОСТАННІ НОВИНИ

У Кракові продовжують лікуватись 9 постраждалих українців

|

Станом на сьогодні, 25 лютого, у військовому госпіталі міста Краків (Республіка Польща) продовжують перебувати на лікуванні дев’ять постраждалих громадян України. Про це Львівському порталу повідомили в українському консульстві у Польщі.

Їм надається висококваліфікована медична та консульсько-правова допомога, умови перебування постраждалих добрі. Трьом громадянам України вже проведено хірургічні операції, стан їх здоров’я стабільний.

23 та 24 лютого Генеральний консул України в Кракові В.Максименко відвідав постраждалих громадян України та забезпечив їх речами першої необхідності. Генконсул в Кракові опрацьовує питання правового оформлення продовження терміну перебування потерпілих на території Польщі.

За сприяння консульської установи в Кракові візову підтримку було надано родичам чотирьох постраждалих. Звернення щодо візової підтримки продовжують надходити та оперативно опрацьовуються консульською установою.

 ГКУ в Кракові спільно з Почесним консульством України у Вроцлаві забезпечено зустріч та супровід постраждалих громадян України до військового госпіталю у місті Вроцлав.

Потерпілим надано перекладачів. Медики здійснюють обстеження постраждалих громадян України.

Сьогодні Генеральний консул України в Кракові В.Максименко відбуде до м.Вроцлав, де зустрінеться з постраждалими.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *