ОСТАННІ НОВИНИ

Представники місцевого самоврядування терміново зустрінуться з парламентом

|

На завтра зініційована зустріч міських голів, представників Асоціації міст України та парламентарів для погодження першочергового пакету документів. Про це повідомив заступник голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України, голова Центру громадянських ініціатив Віталій Загайний, поінформували Львівський портал у прес-службі ЛРВ АМУ.

«Мова йде про прийняття законів України «Про місто Київ», затвердження концепції адміністративно-територіальної реформи, прийняття постанови про призначення на 25 травня виборів міських голів у 72 містах та селищах, сільських голів більше як у ста населених пунктах», – зазначив він.

Голова Центру громадянських ініціатив В. Загайний певен, що парламент працює в режимі пожежної команди. Зараз надзвичайно багато законів, що потребують прийняття чи внесення змін. Місцеве самоврядування, яке торкається інтересів мільйонів українців, заслуговує на свою частинку уваги.

«Зараз тривають інтенсивні консультації з фахівцями перед внесенням потрібних пакетів законопроектів. Часу на зволікання нема. Треба діяти швидко та чітко», – вважає експерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *