ОСТАННІ НОВИНИ

Силовики кажуть, що Януковича ніхто не шукає

|

Віктора Януковича не оголосили в розшук. Попри заяву в.о. міністра МВС Арсена Авакова жодне силове відомство не змогло підтвердити цю інформацію. Причина – банальна: команди на розшук Януковича немає в жодній базі.

Рідне МВС, яке зараз очолює Аваков, відіслало до ГПУ. Мовляв, міліція не займається розшуком Януковича.

“Ми цим питанням не займаємося, телефонуйте до Генпрокуратури”, – заявив заступник начальника управління зв`язків з громадськістю МВС Іван Бабаєв, йдеться в КоммерсантЪ.

У ГПУ обурилися через заяву Авакова.

“Заявив Арсен Аваков, який відповідає за МВС, а я повинна це коментувати? У мене ніякої офіційної інформації немає. Я перевіряла в базі розшуку, чи є там відповідні прізвища. Немає нічого. І потім, незрозуміло, в рамках якого провадження він був оголошений в розшук. Що таке “за масові вбивства”? Можна робити політичні заяви, але в єдиний реєстр досудових розслідувань це вноситься інакше. Щоб оголосити людину в розшук, потрібно оголосити йому про підозру. Хто, кому, про яку підозру оголошував, теж питання, тому що інформації з цього приводу я не бачила”, – заявила керівник прес-служби Генпрокуратури Маргарита Велькова.

Прикордонники також нічого не знають про розшук Януковича. Генпрокурор також пояснив, що заходів щодо розшуку Януковича не було прийнято.

Нагадаємо, що в СБУ кажуть, що Янукович в Україні, але не знають де саме.

ТСН

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *