ОСТАННІ НОВИНИ

Головного лісничого Львівщини хочуть звільнити за «Антимайдан»

|

Лісничі області закликали Львівську обласну раду звернутись до парламенту. Відповідне звернення Львівської обласної ради до депутатів Верховної Ради України має стосуватися питання звільнення із займаної посади голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Рішення про звернення до Львівської обласної ради було ухвалено на спільній нараді голови Львівського обласного комітету профспілки працівників лісового господарства, керівництва Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та директорів державних лісогосподарських підприємств.

Також визначено підтримати рішення Львівської обласної ради щодо створення Виконавчого комітету Львівської обласної ради та вважати їх рішення обов`язковими до виконання.         

Першочерговим у діяльності державних лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства вважати забезпечення виконання завдань з охорони, захисту, раціонального використання та відтворення лісів, забезпечення виконання виробничих завдань, сплати податків та інших обов`язкових платежів, виплати заробітної плати.

Разом з тим, беручи до уваги дії начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчика А.Б. щодо організації поїздок працівників лісового господарства на «антимайдан», які повністю суперечать позиції трудових колективів працівників підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, методи керівництва та поведінку, які суперечать загальним правилам поведінки державного службовця, згідно з вищевказаним рішенням спільної наради висловлено недовіру начальнику Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчику А.Б.

Зважаючи на вищевикладене, було вирішено звернутися до Державного агентства лісових ресурсів України та Львівської обласної ради з вимогою негайного звільнення Тирчика А.Б. із займаної посади.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *