ОСТАННІ НОВИНИ

Руслана звинуватила опозицію в кулуарних домовленостях

|

Одна із лідерів Євромайдану, співачка Руслана Лижичко розкритикувала опозицію за кулуарні домовленості та закликала до люстрації влади. Про це вона написала у своєму блозі на Українській правді.

“Велика кількість думок, що зараз линуть Майданом. Ми говорили про Уряд Народної Довіри. Виглядає на те, що формується уряд народної Недовіри. Все кулуарно”, – написала Руслана.

Вона зауважила, що знову замість професіоналів у владу йдуть партійці-популісти.

“Наближаємося до дежавю 2004-2005. Всі, хто прагне в уряд і на прем`єрство, зараз мають довести народу фаховість у галузі і відсутність політичних амбіцій та бізнес-фінансових мотивацій”, – зазначила Руслана.

Вона закликала створити технократичний уряд, який працюватиме в інтересах народу і держави, а не партійно-політичних або фінансових груп впливу.

“Прийшов час згадати слово, яке так довго і неприкаянно лунало просторами Майдану та України. Люстрація”, – наголосила Руслана.

Крім того, вона поставила під сумнів роботу одного із виконуючих обов`язки міністра.

“Два дні роботи одного з наших колег на посаді виконуючого обов`язки міністра вже викликають сумніви в його компетентності. А прізвище іншого теж підняло купу брудної білизни, яка досі “невідіпрана”, – йдеться в блозі активістки.

Фото: Фейсбук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *