ОСТАННІ НОВИНИ

Обмеження продажу алкоголю у Львові триватиме ще три дні

|

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення продовжити на три дні – 24, 25 та 26 лютого – обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в закладах торгівлі та ресторанного господарства на всій території Львова з 18:00 до 10:00 год. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Обмеження на продаж алкоголю дало свої результати, але, на жаль, ще не всі розуміють ту складну ситуацію, яка є в країні. Тому ми продовжуємо мораторій на продаж алкоголю після 18:00 год. на понеділок, вівторок та середу.

Львів живе без повноцінної міліції, без повноцінних силових структур. Треба чітко займатися патрулюванням міста. Розум має бути тверезий і холодний, тому жодне вживання алкоголю, продаж алкоголю після 18:00 год. є неприпустиме. Ми повинні це розуміти. Ми живемо при народженні нової держави. Це має бути твереза держава, мудра держава. Це рішення на часі, його підтримує більшість громади міста», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

За його словами, обмеження на продаж алкоголю після 18:00год. на 21-23 лютого дало позитивні результати, але не всі його дотримувались.

«Дуже багато закладів харчування і магазинів прислухалися до цих пропозицій. Є такі, які віднеслись зневажливо. Сьогодні вони будуть позбавлені ліцензії на продаж алкоголю на території Львова. Зараз податкова опрацьовує це питання», – зазначив міський керманич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *