ОСТАННІ НОВИНИ

«Барком-Кажани» вибороли ще одну перемогу у «Дніпра»

|

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» виборов ще одну  перемогу під час другого матчу з дніпропетровською командою ВК «Дніпро».  Гра відбулася у рамках 12-го туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

Зокрема, другий ігровий день, так само як і перший,  закінчився з рахунком – 3:0 ( 25:18, 25:17, 25:12), на користь «кажанів». 

Як наголосив головний  тренер ВК «Дніпро» Віталій Стадніков,  команда приїхала у неповному складі. Тож на перемогу дніпропетровці практично не розраховували.

Нагадаємо, для забезпечення порядку та з метою запобігти будь-яким провокаціям,  на запрошення дирекції «Барком-Кажани»  –  під час усіх  волейбольних ігор  перебували активісти Євромайдану та представники сотні Самооборони. Саме вони супроводжували спортсменів два ігрових дні.

Натомість волейболісти обох команд, судді  та тренери  провели  матчі із чорними пов’язками на руках – у знак жалоби за вбитими героями.  Волейбольні ігри розпочиналися з хвилини мовчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *