ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через похорон Ільківа очікують перекриття вулиць (маршрут процесії)

|

Сьогодні Львів та Львівщина попрощаються з Богданом Ільківим, який загинув від отриманих поранень на Майдані. У зв’язку з похороном водіїв попереджають, що можливе ситуативне перекриття вулиць. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Прощання з невинно убитим під час акцій протесту в Києві відбудеться о 11.00 год в Щерці. Орієнтовно о 13.00 год процесія вирушить у Львів.

Відтак, орієнтовно, о 14.00 год процесію будуть зустрічати біля пам’ятника Степану Бандері. Далі процесія пішою ходою вирушить за маршрутом: площа перед пам’ятником Степану Бандері – вул Шептицьких – вул Листопадового Чину – ЛНУ імені Івана Франка – вул Університетська – вул Січових Стрільців – Майдан – пр Свободи – пл. Міцкевича – Галицька – вул Івана Франка – вул Пекарська – Личаківське кладовище.

Новітнього Героя України Богдана Ільківа поховають на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань.

Відтак, усіх учасників дорожнього руху попереджають про можливе ситуативне перекриття руху за маршрутом: пам’ятник Степану Бандері – пр Свободи (Майдан) – Личаківський цвинтар. Львівська міська рада просить мешканців з розумінням поставитись до ситуації.

Богдан Іванович Ільків, 1962 року народження, помер від отриманих поранень 22 лютого. У Богдана залишилось двоє дочок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *