ОСТАННІ НОВИНИ

Львів вночі патрулювало 1500 людей та 90 автомобільних груп

|

Ніч у Львові пройшла спокійно. До патрулювання вулиць було залучено понад 1500 осіб, з них близько 150 міліціянтів. Крім того працювали близько 90 автомобільних груп та понад 30 велосипедистів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У Франківському районі ніч пройшла відносно спокійно. Було виявлено дрібні хуліганства, водіння авто у нетверезому стані. Скупчення людей на вул. Героїв УПА не підтвердилося. На вул. Науковій мешканці просто зібрались відсвяткувати народини», – розповів заступник голови Франківської РА Орест Тимчишин.

Загалом у Франківському районі патрулювали близько 210 осіб, з них 55 працівників міліції. Окрім того 156 осіб працювали у 39 автомобільних групах, залучено також 9 велосипедистів.

У Сихівському районі працювало 115 осіб, з них 25 працівників міліції. Також за порядком слідкували 2 велопатрулі та 16 автомобільних груп.

«Ніч порівняно пройшла спокійно. Було виявлено кілька випадків торгівлі алкоголем, проте продавців відправили додому. Також хлопців, що зібралися на вул. Чукаріна з палицями, наш патруль попросив розійтись», – розповіла голова Сихівської РА Ірина Маруняк.

За інформацією штабу Галицької РА, ніч пройшла спокійно. Було виявлено лише дрібні хуліганства. Загалом у Галицькому районі працювало 220 осіб, крім того 25 правоохоронців, 24 автомобільні групи, 15 велопатрулів.

Як поінформували у штабі Личаківської РА, у районі патрулювало 182 особи, 25 правоохоронців, 9 автомобілістів, 3 велосипедисти, 14 представників ГО «Відродження Знесіння».

«Представниками громадського патрулю виявлено кілька бійок, водія у нетверезому стані, пошкодження авто, продаж алкоголю у нічний час, розбито вікно у приміщенні на вул. Медової Печери,11», – повідомили в штабі Личаківської РА.

«Вночі ми виявили підпільний клуб гральних автоматів на вул Широкій, 63. Також до патрулювання залучали працівників ДАІ. Було сформовано 8 патрульних екіпажів. Було зафіксовано багато порушень, коли водії вели машину у стані алкогольного сп’яніння», – розповіла Ірина Гримак, голова Залізничної районної адміністрації.

У Шевченківському районі міста до патрулювання вночі було залучено 272 людини. «Також зафіксована спроба крадіжки машини», – розповів голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко. 

Фото: Вконтакте 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *